ŠTO JE NSF INTERNATIONAL?

NSF International je neovisna, neprofitna organizacija, osnovana 1944., a posvećena je zaštiti i poboljšanju ljudskog zdravlja na globalnoj razini.
NSF International je zadužen za razvoj javnih zdravstvenih standarda i certificiranja kako bi se zaštitila svjetska hrana, voda i zdravlje potrošača.

Proizvodi koji zadovoljavaju ove standarde nose NSF logo, koji je cijenjen od strane potrošača, proizvođača, trgovaca i regulatornih agencija na lokalnoj, državnoj i međunarodnoj razini.
NSF International pomaže u zaštiti i poboljšanju zdravlja ljudi i okoliša, nudeći usluge u nekoliko različitih područja, uključujući hranu, vodu, medicinskih istraživanja, proizvoda široke potrošnje, održivost i sustav upravljanja.
NSF odjel za vodu certificira proizvode koji dolaze u dodir s pitkom vodom, kao što su filteri za pitku vodu, vodovodne komponente, kemikalije za vodu, kao i bazenska i spa oprema.

NSF Standard 58

Kinetico RO sustavi za pročišćavanje vode posjeduju NSF certifikat - Standard 58, koji jamči da učinkovito pročišćavaju vodu od velikog broja mogućih onečišćenja.